Voorpret - Reisverslag uit Ermelo, Nederland van Jan Smink - WaarBenJij.nu Voorpret - Reisverslag uit Ermelo, Nederland van Jan Smink - WaarBenJij.nu

Voorpret

Door: Jasmijn13

Blijf op de hoogte en volg Jan

05 December 2011 | Nederland, Ermelo

Nog twee nachtjes slapen, alle voorbereidingen getroffen. Route uitgestippeld, tickets voor de veerpont Wellington-Picton vv, auto en B&B's gereserveerd. Nu nog de koffer inpakken en dan kunnen we gaan. Ik heb er nu al zo'n ontzettende zin aan. De Kiwi's zijn ook zo voorkomend, meelevend aardig en ja..., wellicht ook commercieel! Maar de B&B host die een mailtje stuurt met een verzoek om onze wensen kenbaar te maken! Een autoverhuurder die vraagt of we het op prijs stellen wanneer we worden afgehaald op het vliegveld. Ik vind het allemaal fantastisch! Goed, ik ga de koffer inpakken, checken en dubbelchecken want het is zó woensdag.

• 05 December 2011 - 11:18

MaryJane:

Ja, gaat snel he... had het wel ff moeilijk zondag. Toen was je de deur al uit...
    Ik hoop dat de reis alle verwachting overtreft en kan niet ontkennen dat ik enigszins gigantisch mega jaloersige gevoelens heb af en toe. Daarnaast wel heel leuk ook voor Mat dat jullie er op zijn verjaardag zijn en ook voor de kerst en nieuwjaar :)
    Ik ga jullie graag volgen via dit reisdagboek!! Dikke kus

• 08 December 2011 - 10:08

Hallo Regula En Jan,:

Hoop dat jullie goed zijn aangekomen en dat de afhaalservice het autootje en de B&B goed is geregeld voor jullie.
    Regula, ook heel veel sterkte met je lichamelijke klachten op deze reis.
    Hoop voor jullie dat het genieten toe slaat en dat het een fijne tijd wordt.
    En boveal het weerzien met jullie jongeste zoon Matthias!
    Allerliefste groet,

Ashirda